SlimKnippen abonnement

- Onbeperkt naar mijn kapper

- Voor een vast bedrag per maand

- Keuze uit diverse abonnementen

- Ieder moment te beïndigen

 

Jouw voordeel is 25% op de normale prijs.

Knippen en kleuren (1kleur) normaal €93,-           abonnement €74,35,-

Knipen heren                      normaal €33,50       abonnement €26,80,-

knippen dame                     normaal €41,50         abonnement €33,20,-

wenkbrauwen verven +epileren        normaal €15,-                   abonnement €11,25,-

                                                                 *+3,5% administratiekosten

Haarstijlen voor hem & haar
De mode veranderd snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit.

Uitdaging
Wij gaan de uitdaging aan, om jezelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft ieder zijn eigen stijl.

Haarstijlen voor de vrouw
Wist je dat jouw gezichtsvorm bepalend is voor je kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij je graag advies over geven.

Ovaal gezicht
Heb je een ovaal gezicht? Dan kun je bijna ieder kapsel hebben. Jouw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neem je een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht
Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt jouw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over je oren valt, zodat je gezicht niet té rond lijkt. Wil je een pony? Houdt deze dan lang en schuin.

Vierkant
Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder je kaken valt.

Hartvormig
Bij een hartvormig gezicht is jouw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal ben je de trotse bezitster van een stel opvallende jukbeenderen. Laat je haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

Haarstijlen voor de man
Hoe bent je jezelf en toch trendy?

Stoer
Volgens ons is het een must dat jouw haar ook daadwerkelijk mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een heel lief rond effect. En dat is natuurlijk niet echt stoer.

Lengtes
Daarom is het een goed plan om wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoef je niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. Je kunt het wat meer punky stylen.

Kleuren
Laat je haar eens kleuren! Bij donker haar is het mooi om er een wat lichtere kleur doorheen te doen. Zo lijkt het net alsof het door de zon wat is opgelicht.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: